GAZİANTEP / ŞEHİTKAMİL - Şahinbey Ortaokulu

Şahinbey Ortaokulu

Eydibaba Mahallesi Bademci Sokağı No 46 Şehitkamil/ Gaziantep
Vizyon
Kendini gerçekleştirme yolunda evrensel değerlere sahip, değişimin öncüsü olan, çağdaş uygarlığın üstüne çıkacak bireyler yetiştirmektir. Vizyon, ideallerimiz , hatta ulaşacağımızı düşünmediğimiz hayallerimizdir. Vizyon, yönümüzü belirler, hedeflerimizden saptığımızda bize yol gösterir. Türk Milli Eğitiminin amaçları ışığında; dünü , bugünü ve geleceği bütünleştirerek, erdemli insan olmanın idealini ve değişimi yaşayacak özgün, etkili ve nitelikli bir okul toplumu oluşturmaktır.Öğrenmeyi öğrenerek,bu günü dünden,yarını bugünden daha iyi olan milli ve manevi değerlerimizi özümsemiş,özgüvenini kazanmış bireyler yetiştirmektir. Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda; Doğru, Dürüst, Çağdaş, Araştırmacı, Özgüvenini kazanmış, Güzel ülkemizi; Hakkettiği yere getirmek için, Sürekli çalışan, Bireyler yetiştirmektir...
Misyon
İyi organize olmuş bir eğitim ortamı içerisinde öğrencilerin potansiyellerini ortaya çıkarıp geliştirerek demokratik değerlere bağlı, çevreye duyarlı, bilimsel düşünen, iyi iletişim kurabilen ve öğrenmeyi öğrenen bireyler yetiştirmektir.
TEOG 2.DÖNEM SINAVLARINDA 1 ÖĞRENCİMİZ BÜTÜN SORULARA DOĞRU CEVAP VERMİŞTİR.
Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM
Saatler
SABAH BAŞLAMA : 06:40 SABAH BİTİŞ : 12:30 ÖĞLE BAŞLAMA : 12:50 ÖĞLE BİTİŞ : 18:30
TOPLU TAŞIMA ARAÇLARI
OKULUMUZDA 2 ADET ÖĞRENCİ SERVİSİ FAALİYET GÖSTERMEKTEDİR.
EYDİBABA MAHALLESİ BADEMCİ SOKAK NO:46 ŞEHİTKAMİL / GAZİANTEP
İL MERKEZİNDE